دانش آموزان بیش فعال به طور پیوسته در حال جنب و جوش هستند.
مرتباً از کاری به کار دیگر میپرند و در نهایت نمی توانند هیچ کدام را کامل انجام دهند. حتی اگر روی صندلی نشسته باشند، آرامش ندارند، مرتباً می چرخند، پایشان را تکان می دهند و به هیچ عنوان بدون حرکت در یک جا قرار نمی گیرند.
می توان گفت که دانش آموز بیش فعال همیشه در حال حرکت است، در همه جا سرک می کشد و به مدت طولانی نمیتواند بر روی صندلی خود بنشیند.
این نکته را در نظر داشته باشید که برخی دانشآموزان بیش فعال به دلیل بی قراری زیاد دارای مشکلات یادگیری نیز می شوند.
متأسفانه بیش فعالی ممکن است مشکلاتی را در خانه و به خصوص در مدرسه ایجاد کند.
در این مقاله مواردی ارائه شده است که می تواند به معلمان و والدین در کنترل کودکان بیش فعال و کاهش اضطراب آنان، کمک کند این نکته را مدنظر قرار دهید که هر زمان می خواهید دانش آموز بیش فعال خود را درمان کنید، حتماً به یک پزشک مجرب مراجعه کنید تا در خصوص درمان و مدیریت عوارض آگاه بوده و همچنین خطرات و زمان بهبودی درمان را کاهش دهد.
موارد زیر می تواند به معلمان در مدیریت رفتار دانش آموز بیش فعال در کلاس درس کمک کنند:
1 _ تایم استراحت را حذف نکنید ممکن است که حذف تایم استراحت یا زمان بازی به عنوان تنبیه برای شما وسوسه انگیز باشد، اما این روش برای معلمان ایده خوبی نیست. در نتیجه از انجام این کار بر روی کودکان بیش فعال جداً خودداری کنید.
2 _ حذف بازی فیزیکی، مانع تخلیه انرژی شده و می تواند بیش فعالی دانش آموز را در کلاس بدتر کند. متأسفانه، تحقیقات نشان می دهد که گرفتن تایم بازی و استراحت به عنوان تنبیه یک روش رایج برای کودکان بدرفتار در کلاس است. اگر شما نیاز به تنبیه کودک بیش فعال دارید، بهتر است که از یک روش جایگزین استفاده کنید. به عنوان مثال، می توانید کودک را پس از مدرسه مسئول تمیز کردن کلاس کنید. دانش آموزان مبتلا به بیش فعالی برای تخلیه انرژی اضافی نیاز به حرکت و فعالیت بدنی دارند. فعال بودن در زمان های مناسب، مانند زنگ تفریح یا در خانه، این پیام را برای کودک تقویت میکند که میتواند در زمان های تعیین شده به بازی و تفریح بپردازد.